Tóth Balázs

alapító, vezető táncoktató, salsa és társastánc oktató

2005-ben hoztam létre az UniDance tánciskolát először a Corvinus Egyetemen, majd további felsőfokú iskolákban.

Célom az volt és a mai napig is az, hogy a diákok megismerjék és megszeressék a tánc különböző műfaját, megérezzék a mozgás örömét, új hobbit és kikapcsolódást találjanak.

Hiszek a tánc közösségépítő erejében, a legjobb ismerkedési és társasági formának tartom. Inspirál a zene, az újdonság és persze a diákjaim! Szerintem táncolni egy életforma, egész életünkben tanuljuk és gyakoroljuk…

Bódi Krisztina

zumba oktató

A zumba számomra nem csupán tánc, hanem életforma és gyógyír is egyben.

Hálás vagyok érte, hogy 2012 óta az életem része, hiszen annyi mindent kaptam tőle az évek során.

Ha zumbázok, akkor vagyok valódi önmagam: ez az a mozgásforma, amelyben kifejezhetem minden örömömet, bánatomat, őrültségemet, és adhatok egy hatalmas, pozitív energiabombát magamból!

Köszönöm a rengeteg mosolyt és energiát, amit az órákon visszakapok! Oktatóként a legjobb érzés mindig az, ha láthatom a diákjaim örömét.Jobbnál jobb zenékkel, változatos ritmusokkal és felszabadult szòrakozással várlak. Éld át Te is!

Nekem szerelem volt első lépésre!

Fehér Grácia

zumba oktató

Szerencsés vagyok, mert életem minden szakaszában jelen volt valamilyen formában a tánc.

Számomra a tánc – legyen páros vagy csoportos – energia, felszabadulás, öröm. A tánc egyszerre sport és művészet, fáradás és feltöltődés – változatossága edzésben tartja a testet és az agyat, természeténél fogva ápolja a lelket.

Nagyszerű látni az olykor fáradtan, mérgesen, szomorúan érkező vendégeket, akik egy-egy szürke hétköznapon az órán feltöltődve mosolyogva hagyják el a termet. Ez az energia táplálja az oktatót, és az ő energiája a csapatot.

Meggyőződésem, hogy a tánc nemcsak egészségesebbé, hanem boldogabb emberré is tesz!

Darai Dániel

hip-hop oktató

…már 6 éves koromban beleszerettem a Hip-Hop műfajába.

Az óráimon street dance, urban style valamint Hip-Hop fúzionális koreográfiákkal találkozhattok, melyekkel a mindennapi mozdulatokból összerakva könnyed, ám stílusos mozgáskultúrára tehettek szert.

Mindenkinek ajánlom, aki csak szeretne kikapcsolódni, önfeledten szórakozni, vagy akár a benne lévő érzelmeket lazán kiadni magából a táncon keresztül.

Szeretettel várlak titeket az óráimon!

Török Anna

társastánc és salsa oktató

Dirty dancing 2 – Havanna, Kuba. Forró latin-amerikai ritmusok, szenvedélyes tánc. Miután láttam ezt a filmet, tudtam, hogy nekem társastáncolnom kell! 2008-ban az Unidance-ben kezdtem el páros táncokat tanulni – azóta szenvedélyemmé vált a tánc és megváltoztatta az életemet. A zene és a mozdulatok közben megszűnik a külvilág, az önkifejezés tökéletes eszközévé válik a tánc: a különböző stílusokban különféle érzelmeket lehet megélni, illetve személyiségformáló hatása is van, önbizalmat és jó tartást ad. Számomra kiapadhatatlan örömforrás ez a mozgásforma, mely energiát és életérzést igyekszem átadni az óráimon is.

info@unidance.hu

Órarend

Kapcsolat

UniDance Tánciskola ©2005 | Minden jog fenntartva.

Készítette: DragoWeb